Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: "Δέντρο δίχως ρίζες πέφτει"

Την Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Τ.Ο. Πειραιώς ομιλία ιδεολογικού περιεχομένου του συναγωνιστή Άκη Θεοδώρου με θέμα “ δέντρο δίχως ρίζες πέφτει”. 


Ο συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα τόνισε την σημασία της φυλετικής ταυτότητας και της εθνικής συνείδησης, δύο στοιχείων που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης. Στην συνέχεια, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην προσπάθεια των πολέμιων του Ελληνικού Γένους και του ίδιου του Ανθρώπου, να χτυπήσουν αυτά τα δύο στοιχεία με σκοπό να τα εξαφανίσουν, δημιουργώντας έτσι ανθρώπους άβουλους, χωρίς παιδεία, χωρίς ευαισθησία για το ένδοξο παρελθόν. Ανθρώπους χωρίς εθνική συνείδηση που εύκολα μπορούν να αφομοιωθούν μέσα σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, δίχως κανένα προσωπικό στίγμα. Τέλος, ο συναγωνιστής υπογράμμισε την αναγκαιότητα του Αγώνα μας, ο οποίος αποτελεί μια σύγχρονη ωδή στο γένος, στην πατρίδα, στην πίστη, στην ελευθερία, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στα ανώτερα ιδεώδη του Λαϊκού Εθνικισμού. 

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Η συνάντηση έκλεισε για άλλη μια φορά με άπαντες σε στάση προσοχής ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.