Μεγαλειώδης πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, πολιτική δράση της περιφέρειας Πειραιώς στο κέντρο της πόλης. Στην δράση έλαβαν μέρος δεκάδες συναγωνιστές, οι οποίοι διένειμαν στους κατοίκους του Πειραιά εκατοντάδες φύλλα έντυπου υλικού του Εθνικιστικού Κινήματος. 


Οι συναγωνιστές κατά την διάρκεια της δράσης συνομίλησαν με τους κατοίκους του Πειραιά, οι οποίοι προσέγγιζαν τους συναγωνιστές προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί τους και να συζητήσουν τα προβλήματα της περιοχής τους. Παρά τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι πολίτες του Πειραιά συνεχώς αναφέρονταν στην δράση της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης που δίνει προτεραιότητα στους Έλληνες την στιγμή που όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών.

Η αποδοχή του κόσμου αποδεικνύει ότι οι λαϊκές γειτονιές του Πειραιά αλλά κι ολόκληρης της περιφέρειας στηρίζουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής και τάσσονται με το μέρος της. Η τεράστια απήχηση που λαμβάνει το Εθνικιστικό Κίνημα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα που δίνουμε καθημερινά για μια Ελλάδα ελεύθερη!