Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - "Ελληνική Φυλή: Ένα παγκόσμιο σύμβολο ακεραιότητας στην ροή του χρόνου και της ιστορίας"


Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον συναγωνιστή Άκη Θεοδώρου, με τίτλο: “Ελληνική Φυλή – Ένα παγκόσμιο σύμβολο ακεραιότητας στην ροή του χρόνου και της ιστορίας”.

 

  Ο συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα, άρχισε να αναλύει την εξέλιξη του ελληνικού γένους από τα τετρακόσια χρόνια της σκλαβιάς έως σήμερα.

 

Κατά το κύριο μέρος του λόγου του, μίλησε για την ασύμμετρη απειλή με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο λαός μας, η οποία δεν είναι άλλη από το μέγα δημογραφικό πρόβλημα ενόψει των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστευτικών ροών, και το μεγάλο σχέδιο του αφανισμού των ελλήνων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Στην συνέχεια, παρέθεσε επιστημονικά τεκμήρια, αποδεικνύοντας πως είμαστε γνήσιοι συνεχιστές των αρχαίων ημών προγόνων, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο γενετικό υλικό, πράγμα το οποίο σημαίνει πως έχουμε ένα ιερό καθήκον: Να σώσουμε και πάλι την πατρίδα όπως εκείνοι. Να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αγγίξουμε έστω μία τρίχα από τα μαλλιά τους υιοθετώντας τις αρετές και τις αξίες τους. Το θάρρος, την τιμή, την ανδρεία και την ανιδιοτέλεια μπροστά στην υπέρμετρη αγάπη για την Ελλάδα.

 

Τέλος, ο συναγωνιστής έκλεισε με το αισιόδοξο μήνυμα πως οι έλληνες αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσουν ποιος είναι ο ρόλος τους στον κόσμο και στην ιστορία και θα αντισταθούν. Οι σπόροι του ανθελληνισμού και της ενοχής σπέρνονται από πολύ νωρίς, όμως η δύναμη του ελληνικού αίματος ήταν και είναι πανίσχυρη. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος και ως είθισται, όλοι οι παρευρισκόμενοι απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.