Δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στα Καραβάκια Περάματος



Την στιγμή που η προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ φέρνει ύπουλα νέα αιματηρά μέτρα με στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή της Πατρίδας και του Λαού μας, ενώ τα μέσα μαζικής εξαπάτησης σωπαίνουν, οι έλληνες εθνικιστές ως η μόνη γνήσια πατριωτική έκφραση του τόπου σπάει την σιωπή πραγματοποιώντας ενημερωτικές δράσεις και αφυπνίζοντας συνειδήσεις. 
Την Μεγάλη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στα Καραβάκια Περάματος, με μαζική συμμετοχή συναγωνιστών που πυκνώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα). Οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται στον δρόμο, σε άμεση επαφή με τους πολίτες, κι αν κρίνουμε από την αποδοχή τους απέναντι στους έλληνες εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή έχει τρομερές τάσεις ανόδου.


Κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, στο αντισυνταγματικό τόξο, στους μεγαλοκαλανάρχες και στους νταβατζήδες της δημόσιας ζωής, ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα συνεχίσει να μάχεται για την λευτεριά της Πατρίδας μας και τα δικαιώματα των Ελλήνων, μέχρι την τελική Νίκη.