Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Το μονοπάτι μαςΤην Παρασκευή, 18/12/15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον συναγωνιστή Παναγιώτη Χατζηφιλίππου με τίτλο: “Το Μονοπάτι μας”.
Ο συναγωνιστής πραγματοποίησε μία εξαιρετική ομιλία ιδεολογικού τύπου. Ξεκινώντας, αναφέρθηκε στους εχθρούς των ελλήνων εθνικιστών, τους διεθνής τοκογλύφους και το σιωνιστικό δίκτυο, τονίζοντας πως είναι πραγματικά ισχυροί αλλά όχι ανίκητοι.

Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ανέλυσε το εστί εφήμερη ζωή για έναν εθνικιστή, και τι είναι αυτό που τον κάνει να διαφέρει με όλο το υπόλοιπο σύνολο. Διεξάγουμε έναν τιτάνιο αγώνα αποκλεισμένοι από παντού, με στόχο να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη υπερηφάνεια του άλλοτε αγέρωχου έλληνα και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μία ανεξάρτητη και ελεύθερη Ελλάδα.  

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής δήλωσε πως στην ζωή υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο εύκολος και ο ξεκούραστος και ο δύσκολος και κακοτράχαλος. Ξεκάθαρα το μονοπάτι που έχουμε επιλέξει εμείς είναι το δύσκολο. Το μονοπάτι της τιμής, των αξιών, των ιδανικών και της αξιοπρέπειας. Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού και η τελική Νίκη είναι κοντά. Ακολούθησε εκτεταμένος διάλογος ιδεολογικού χαρακτήρα με τους παρευρισκόμενους, και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος μας.