Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς – Εθνικισμός και συνδικαλισμός


Την Παρασκευή 13/11/15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον συναγωνιστή και υπεύθυνο του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α., Ευάγγελο Μπαρμπούρη, με τίτλο: Εθνικισμός και συνδικαλισμός.  


Πρώτος στο βήμα, ανέβηκε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τοπικής, Μάκης Μπαρέκας, ο οποίος προλόγισε τον ομιλητή και ανέφερε τις συνδικαλιστικές δραστηριότητες του Κινήματος σε ευρύτερο φάσμα.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής, αναλύοντας το τι πραγματικά εστί συνδικαλισμός στην Ελλάδα, μία “πατέντα” η οποία υφίσταται και εφαρμόζεται με σκοπό την εκτόνωση πλήρως καθοδηγούμενων μαζών.Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του ο συναγωνιστής μίλησε για το ποιόν των ανθρώπων που αναπροσδιορίζονται ως συνδικαλιστές. Πρόκειται για ένα πεδίο στο οποίο αστική τάξη και αριστερά συμπορεύονται πλήρως υπό την αιγίδα της εκάστοτε διεφθαρμένης κυβέρνησης. Αλώστε, βλέπουμε πως τα αιτήματα των συνδικαλιστικών σωματίων σε κάθε εργασιακό κλάδο έχουν να κάνουν αποκλειστικά με θέματα που αφορούν την ύλη, χωρίς κανένα ηθικό ή ιδεολογικό υπόβαθρο.Ο αντικειμενικός μας σκοπός είναι να συντρίψουμε την υπάρχουσα διαστρεβλωμένη αντίληψη όσο αφορά το ιερό δικαίωμα της εργασίας, καθώς υποκινείτε από διεφθαρμένους ανθρώπους ώστε να εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα. Είναι γεγονός ότι ο συνδικαλισμός στην σύγχρονη μορφή του, έχει καταστρέψει εργασιακά πεδία τα οποία θα έπρεπε να σφύζουν από ζωή, όπως για παράδειγμα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. Ο σκοπός της Χρυσής Αυγής στο κομμάτι του συνδικαλισμού είναι να διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία, να διδάξει την κοσμοθεωρία του Λαϊκού Εθνικισμού η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα δικαιώματα του εργάτη, και να ξανά χτίσουμε σε κάθε κλάδο όλα αυτά που τα κομματόσκυλα έχουν γκρεμίσει. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος πολιτικού περιεχομένου με τους παρευρισκόμενος και άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.