Κινητοποίηση της Περιφέρειας Πειραιώς στα Καραβάκια Περάματος - Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους !

Μετά την κρίσιμη ψηφοφορία του τρίτου αριστερού μνημονίου, οι Έλληνες Εθνικιστές αποδεικνύουν πως ο Αγώνας και οι σκληρές τους μάχες δεν περιορίζονται μόνο εντός του κοινοβουλίου αλλά και εκτός, στην καρδιά της Ελληνικής κοινωνίας, στον δρόμο.
Στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης του Λαϊκού Συνδέσμου, σήμερα 14-08-15, η Περιφέρεια Πειραιώς (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα), έδωσαν ένα ακόμη δυναμικό παρών στα Καραβάκια Περάματος 
Mετά από μία πολύωρη πολιτική δράση η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Χιλιάδες ταξιδιώτες έλαβαν το νέο ενημερωτικό υλικό του Κινήματος, στο οποίο αναγράφονται αναλυτικά οι θέσεις μας - ΚΑΘΑΡΑ - και με ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, μαζί με πρόσφατες εφημερίδες, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν για το τι πραγματικά επιδιώκει η Χρυσή Αυγή, και τι ακριβώς προβλέπει το Εθνικό της σχέδιο για μία Ελεύθερη, Ισχυρή, και Μεγάλη Ελλάδα.



Η χώρα μας από σήμερα, πρόκειται να βυθιστεί για έτι μία φορά σε πολύ βαθύ σκοτάδι. Μέσα στο σκότος και στην απελπισία των ημερών που θα ακολουθήσουν λοιπόν, είναι γραμμένο πως η Χρυσή Αυγή θα εκπληρώσει την αποστολή της λειτουργώντας ως πυρφόρος, κραδαίνοντας την δέσμη φωτός της Εθνικής μας Αναγέννησης. Το ιερό μας καθήκον απέναντι στους νεκρούς και στους αγέννητους αυτού του τόπου μας δεσμεύει έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν προδότη να ξεπουλήσει ούτε μισή σπιθαμή γης του ευλογημένου τόπου μας.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!