Η Περιφέρεια Πειραιώς συνεχίζει την αντίσταση στο ξεπούλημα του ΟΛΠ - Μαζική πολιτική δράση


Το Σάββατο, 18-07-2015, έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, στον ηλεκτρικό σταθμό, αλλά και στους γύρω δρόμους πλησίον του λιμανιού, από πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών οπού πυκνώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα).

Το θέμα της επιτυχούς αυτής σημερινής δράσης: ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π. - Το λιμάνι ανήκει στους Έλληνες. Εκατοντάδες Έλληνες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν, εργαζόμενοι στα πλοία και στο λιμάνι, αλλά και πλήθος κόσμου που πήγαινε στις δουλειές του, έμαθαν τις θέσεις μας μέσα από το έντυπο υλικό που έσπευσαν να λάβουν με μεγάλη θέληση και ενθουσιασμό. Αρκετοί από αυτούς εξέφρασαν πως οι φωνές και οι ψυχές τους έχουν ενωθεί με τις δικές μας, ενώ κάποιοι άλλοι ζήτησαν επιπλέον ενημερωτικό υλικό ώστε να το μοιράσουν και αυτοί με τη σειρά τους σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν τις θέσεις και τις ιδέες μας, διότι όπως είναι γνωστό τα κανάλια της διαπλοκής έχουν φιμώσει τη φωνή των Ελλήνων εθνικιστών. Έξι μήνες πλέον μετά τις εκλογές, είναι αδιαμφισβήτητο, πως η νέα κυβέρνηση συνεχίζει το ξεπούλημα της πατρίδας και της δημόσιας περιουσίας μας, (λιμανιών, αεροδρομίων κ.α.), σε συνέχεια των ανθελληνικών προηγούμενων κυβερνήσεων Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., χωρίς να ενδιαφέρεται για τις συνθήκες υπό τις οποίες θα δουλεύουν οι Έλληνες, ή αν θα μείνουν άνεργοι. Το νέο τρίτο επαχθές αλλά και για πρώτη φορά αριστερό μνημόνιο των Ευρωπαίων τοκογλύφων είναι εδώ και είναι γεγονός.

Η Χρυσή Αυγή, ως ο μόνος πολιτικός φορέας της πατρίδας μας που στέκεται με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια στο πλευρό όλων των Ελλήνων, δηλώνει υπεύθυνα πως δεν θα κουραστεί και δεν θα σταματήσει να μάχεται με κάθε νόμιμο μέσο για την σωτηρία της πατρίδας μας, αλλά και ότι δε θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω, διατηρώντας με ευλάβεια τις ιδέες και τις θέσεις της, κάθε φορά που τίθενται μείζονα Εθνικά και Λαϊκά ζητήματα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Λ.Π. - ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!