Ομιλία - Δράση στην Τ.Ο. Πειραιώς : 01-11-13 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !


Την Παρασκευή 31-10-14, μια ήμερα πριν την επέτειο την θυσίας των Συναγωνιστών μας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία και έπειτα δράση με θέμα : 01-11-14, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς, Μάκης Μπαρέκας, προαναγγέλλοντας και προσκαλώντας άπαντες στην μεγαλειώδη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που θα ερχόταν την επόμενη ημέρα.




Έπειτα στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και Γραμματέας της Τ.Ο. Λευκοσίας, Γέαδης Γεάδη, ο οποίος απεύθυνε Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους παρευρισκόμενους από την αλύτρωτη Μεγαλόνησο.


Ο κύριος ομιλητής, μέσα από μία ακόμη χειμαρρώδη ομιλία του γεμάτη οργή και συγκίνηση, κατάφερε να εκφράσει τι υπάρχει μέσα μας από την πρώτη του Νοέμβρη του '13 κι έπειτα.
Χαρακτηριστικά, ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως για εμάς ο χρόνος σταμάτησε εκείνη την ημέρα. Η αισχρή και άνανδρη δολοφονία «κράτους - παρακράτους», χάρισε σε όλους εμάς δύο απόλυτα σύμβολα Αγώνα και Πίστης.
Στη συνέχεια τόνισε με όλο το σθένος και την επιβλητικότητα που διαθέτει, πως μετά από εκείνη την ημέρα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει πίσω ή να δειλιάσει. Αψηφούμε τον πόνο και οποιοδήποτε κόστος. Έχουμε δώσει Ιερό Όρκο.



Ένα χρόνο μετά, ντυμένοι στο χρώμα του θανάτου, αποδίδουμε φόρο Τιμής σε αυτούς που φύλαξαν τις Θερμοπύλες του Εθνικισμού.  






























Ακολούθησε πολιτική δράση στο κέντρο του Πειραιά, όπου οι δρόμοι πνίγηκαν στην ηχώ τριών λέξεων: 

ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!