Ένα βίντεο και η “σιωπή των αμνών” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Πανικός κατέλαβε το κατεστημένο μετά την δημοσιοποίηση του τηλεοπτικού υλικού με την συνομιλία του πρώην γενικού γραμματέως της κυβερνήσεως Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Τα όσα αναφέρονται στον εν λόγω διάλογο είναι συγκλονιστικά. Αντί, όμως, ο πολιτικός κόσμος και βεβαίως η δικαιοσύνη και ασφαλώς οι εμπλεκόμενοι τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στον διάλογο, αντί να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ εδώ και τώρα την αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, αντ’ αυτού όχι μόνο σιωπούν, αλλά με απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προχώρησαν σε μία πρωτοφανή ενέργεια ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ, απειλώντας με συλλήψεις όποιον προβεί σε ανάλογες αποκαλύψεις.



Ταυτόχρονα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή για να είμαι ακριβέστερος η κυβέρνηση Βενιζέλου - Σαμαρά έκλεισαν άρον, άρον την υπόθεση, αρνούμενοι δημόσιο διάλογο για τον διάλογο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη και μετέθεσε την σχετική επί του θέματος συζήτηση στην Βουλή για τις κοινοβουλευτικές εργασίες μετά τις εορτές, για τον... Μάιο δηλαδή! Θυμίζουμε ότι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έγινε στις δύο Απριλίου...

Περίεργη και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών κομμάτων της αντιπολιτεύσεως επί του κρισίμου και εξαιρετικά σοβαρού αυτού θέματος. Το μείζον γι’ αυτούς δεν είναι οι ωμές επεμβάσεις στην δικαιοσύνη, οι οποίες συνιστούν μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, η οποία καταλύει το Σύνταγμα, ΟΧΙ δεν είναι αυτό, είναι το γεγονός ότι ένα πράγματι υψηλά ιστάμενο στέλεχος της κυβερνήσεως συνομίλησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Επάνω δε σε αυτήν την συνομιλία στηρίζουν σενάρια πολιτικής φαντασίας περί δήθεν συνεργασίας της Ν.Δ. με την Χρυσή Αυγή.

Κατά βάθος δεν θέλουν ούτε και αυτοί να αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί αυτή θα δικαιώσει την Χρυσή Αυγή και αυτό είναι, το οποίο προπαντός δεν θέλουν. Υποκριτές για μία ακόμη φορά. Έφθασαν στο σημείο οι άνθρωποι της ένοχης ή μάλλον των ενόχων εξουσιών να ισχυρίζονται ότι η Χρυσή Αυγή... εκβιάζει!

Τίποτε περισσότερον ψευδές από αυτό. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης στον διάλογό του με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο τον καλεί να καταθέσει σε έναν εισαγγελέα, όλες τις παράνομες ενέργειες, τις οποίες αυτός προηγουμένως του έχει αναφέρει. Είναι αυτό εκβιασμός; Είναι ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ να ζητάς από ένα πρόσωπο να καταθέσει την Αλήθεια στην δικαιοσύνη;

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χώρα, στην οποία βλέπουμε το ΜΕGA και την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» να υμνολογούν καθημερινά την... Ν.Δ. και από την άλλη πλευρά να βλέπουμε τους «δεξιούς» της Ν.Δ. να σπάνε κυριολεκτικά τα χέρια τους, χειροκροτώντας τον Βενιζέλο.

Είναι προφανές ότι με σιωπή ένοχη και με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ θέλουν να εμποδίσουν την αποκάλυψη της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ, ζούμε την «Σιωπή των αμνών» σε όλο της το θλιβερό μεγαλείο.

Όμως, τίποτε δεν έχει τελειώσει και ό,τι και να κάνουν οι σκευωροί η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος θα λάμψει.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος